BAŞKAN TUTAL'DAN ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN TUTALDAN ESNAF ZİYARETİSeydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte  taksi durağını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Başkan Tutal, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ederek , istek ve taleplerini dinliyor.

Muallimhane Camii yanında bulunan Konak  taksi durağında taksici esnafıyla buluşan Başkan Tutal,amaçlarının Seydişehir'e hizmet olduğunu bu yönde çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

Seydişehirli hemşehrileri ile her fırsatta istişare  de bulunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal " Esnafımızın ve vatandaşlarımızın talepleri, fikirleri bizim için önemli . Biz hemşehrilerime hizmet için buradayız. Belediyecilik sadece alt yapı , su , kanalizasyon , park ve yeşil alanla olmuyor. Her konuda hizmet ederek gönüllere girebilmek. Her zaman halkımızla iç içe hizmet için çalışıyoruz.Seydişehir'de gerçekleştirdiğimiz güzel ve kalıcı hizmetler bizi mutlu ediyor."dedi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 21 Ocak 2019 12:10

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb