İLÇE TEŞKİLATLARINDAN BELEDİYE BAŞKANI TUTAL’A   ZİYARET

1AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ,Gençlik Kolları Başkanı ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Tutal, bir süre önce İlçe Başkanlığı görevine atanan AK Parti İlçe Başkanı  Kemalettin Atalay ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Seçim sürecine girdiklerini fakat normal rutin işlerinin de devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; görüşmelerimizin sayısı arttı. SKM programlarımız başladı. Çalışmalarımızı teşkilatımız ve Cumhur ittifakının gerektirdiği şekilde birlikte yürüteceğiz. Hedefte yeni bir yönetim, yeni enerji ile birkaç seçim yapabiliriz.Ufukta bir seçim var. Ondan 4 yıl sonrada Cumhurbaşkanlığı seçimi var"dedi.

Başkan Tutal; " Ben çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Teşkilat olarak göreve her zaman hazır olduklarını kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ; Başkanım biz her an seçim olacakmış gibi teşkilatı zinde tutarız. Hiç belli olmaz bir seçim olur , referandum olur.Devamlı hazırlıklı olmak durumundayız.Teşkilatımız her an seferberliğe hazırdır"dedi.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb