TÜRKİYE MADEN İŞLERİ SENDİKA BAŞKAN’INDAN,  BAŞKAN TUTAL’A DESTEK ZİYARETİ

01 1Türkiye Maden İşleri Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Türkiye Maden İşleri Sendika Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin ‘’Seydişehir için yaptıklarınız göz ardı edilemeyecek kadar büyük, daha güzel bir Seydişehir için, sonuna kadar sizi destekliyoruz’’ dedi.

Amaçlarının Seydişehir'e birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmek olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; " Seydişehir’imiz için şu ana kadar hep birlikte hizmet ettik. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen sizlere ve tüm hehşehrilerime teşekkürlerimi iletiyorum’’ diyerek ziyaretten memnun olduğunu belirtti.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb