BAŞKAN TUTAL, HASBİHAL İÇİN SOFUHANE MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

SOFUHANE 1Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başkanla Hasbihal buluşmaları kapsamında Sofuhane Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yatsı namazını Sofuhane Camisi’nde kılan Başkan Tutal, namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın mahalle buluşmalarına Belediye Meclis Üyeleri, Sofuhane Mahallesi Muhtarı, Birim Müdürleri ve Sofuhane mahallesi sakinleri katıldı.

Yaptığımız çalışmaları beraber sizlerle birlikte gözden geçirmek ve kalan eksikliklerimizi, sizlerden gelen talepler doğrultusunda değerlendirmek için birlikteyiz diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; " Birim Müdürlerimiz buradalar. Sizden taleplerinizi alacaklar 2018 programı ve yaz döneminde eksiklerimizi tamamlayarak devam edeceğiz" dedi.

Bizler yerel yöneticileriz, yaptığımız çalışmalarda yerel çalışmalar diyerek sözlerine devam eden Başkan Tutal; " Seydişehir boyutunda 55 mahallemizin kırsal ve merkez olmak üzere 52'sinde Hasbihal programlarımızı gerçekleştirdik. Kırsal mahallelerimizi tamamladık. Merkezde üç mahallemiz kaldı. Bu mahallelerimizden de taleplerimizi alarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz.

Seydişehir'de hizmetlerimizi değerlendirdiğimiz zaman son 4 yılda yaptığımız çalışmalar ortada. Büyük projelerle geldik ve elhamdülillah projelerimizi başlattık, tamamladık, devam ediyoruz. Belediyecilik hizmetlerini sizlerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Seydişehir'de hayata geçirdiğimiz projeler ve çalışmalarla hemşehrilerimize sunduğumuz farklı hizmetler ve sizlerden aldığımız destekle Seydişehir'i yaşam kalitesi yüksek bir şehir haline getirdik” dedi.

Görevde olduğu 4 yıllık zaman diliminde yapmış olduğu çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde Sofuhane Mahallesi sakinlerine aktaran Başkan Tutal, sunum sonunda vatandaşlardan gelen talep istekleri dinledi.

Sofuhane Mahallesinde düzenledikleri programdan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür eden Sofuhane Mahallesi Muhtarı Ramazan Demiray "Belediyemiz tarafında Seydişehir'e ve mahallemize ciddi manada çalışma yapıldı. Birim Müdürlerimiz ve Belediye Başkan'ımızla istişare ediyoruz. 2018 yılında eksiklerimizin tamamlanacağına inanıyorum. Mahallemiz adına Belediye Başkanımıza ve ekibine mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum "dedi.