SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA BEZ ÇANTA

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA BEZ ÇANTA 2Seydişehir Belediyesi, plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları desteklemek amacıyla bez çanta dağıttı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte vatandaşların alışverişlerinde uzun süre kullanılabileceği  alışveriş çantasını halk pazarında dağıttı.

Başkan Tutal, bez çanta dağıtımının merkez ve kırsal mahallelerde de devam edeceğini kaydetti.

Çevre Bakanlığımızın sıfır atık projesi kapsamında başlatmış olduğu çalışmaya Seydişehir Belediyesi olarak destek verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"  Bizde Seydişehir Belediyesi olarak, Bakanlığımızın başlatmış olduğu projeyi desteklemek  ve  çevre kirliliğinin önlenmesi adına sıfır atık projesine destekte bulunmak amacı ile çalışmamızı başlattık. Şu an semt pazarında vatandaşlarımıza dağıtımını yapıyoruz.  İnşallah çevre kirliliğinin engellenmesi noktasında çalışmalarımızı genişleterek devam ettireceğiz."dedi.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb

İçeriklerde Ara