VALİ TOPRAK TERMAL TESİSLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ TOPRAK TERMAL TESİSLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU 1Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, açılış için geldiği Seydişehir'de Belediyeye ait Termal Sosyal Tesisleri gezerek incelemelerde bulundu.

Kop Mesleki Gelişim Atölyesi açılış programına katılan Vali Toprak, açılış sonrası Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte Seydişehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Termal Sosyal Tesisler hakkında Başkan Tutal'dan bilgi aldı.

Başkan Tutal; Seydişehir belediyemizin öz sermayesi ile yapılan tesislerimiz ilçe ekonomisine ve istihdamına  büyük katkı sağlayacak. Afyon ve Denizli Termallerine giden birçok bölge insanını, inşallah Seydişehir’e döndüreceğiz" dedi.

Termal Tesislerde yapılan incelemenin ardından Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindekiler Adile Baysal Kültür Evini gezerek ilçeden ayrıldı.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb

İçeriklerde Ara