Genç KOMEK Seydişehir Yaz Okulu Başladı

seydişehir genç komek 3Seydişehir Genç Komek 8-16 yaş gurubu öğrencilere sosyal , kültürel ,  sportif faaliyetler olmak üzere yoğun bir yaz programı hazırladı.

Genç Komek Seydişehir kurslarının açılış programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Borazan ile birlikte  öğrenciler ve velileri katıldı.

Komek Yaz Spor Okullarında milli ve manevi değerlerin yaşatılması, sportif faaliyetlere kadar bir çok konuda eğitim alacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" açılan spor okullarımızda çocuklarımızın ve gençlerimizin  yetişmesine katkı sağlanıyor. Gençlerin yaz aylarında daha iyi vakit değerlendirmesi spor ve kültürel  açıdan gelişim sağlamaları amacıyla başlayan kurslarımız hayırlı uğurlu olsun "dedi.

25 Ağustos’a kadar devam edecek olan Genç Komek Yaz Spor Okullarının   sabah ve öğle grupları olarak eğitim verileceği kaydedildi.