SEYDİŞEHİR 15 TEMMUZ ŞEHİDİ MUHSİN KİREMİTCİ ANILDI

e15 Temmuz'un yıldönümünde Seydişehir de ilk etkinlik şehitlik ziyareti ile gerçekleştirildi.

15 Temmuz  FETÖ darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Hareket Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda şehit düşen komiser yardımcısı  Muhsin Kiremitçi'nin  Mezarı   ziyaret  edildi.

Programa Şehit Muhsin Kiremitci'nin babası Hüseyin Kiremitci,  Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami  Korkmaz ,Konya Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Botsalı, Siyasi Parti Temsilcileri, daire amirleri,şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Okunan  Kuranı Kerim  ve Hatim Duasında sonra, Komiser Yardımcısı olduğu gün Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen özel harekat polisi 28 yaşındaki Muhsin Kiremitci'nin gözü yaşlı babası Hüseyin Kiremitci “şu an ilk günü hatırladım. Rabbim bir daha bu karanlık günleri bize göstermesin.Ülkemiz iç ve dahili hainlerin şerrinden, darbelerinden korusun. Şehitler gelmesin. Anneleri, babaları üzülmesin. Rabbim ülkemizi korusun. Başımızdaki idarecilere ferasetle siyaset yapmalarını nasip eylesin" dedi.