15 TEMMUZ ŞEHİDİ KOM. YRD MUSİN KİREMİTÇİ’NİN AİLESİNE ŞEHİTLİK BERATI VERİLDİ

IMG 5160Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Dairesi Başkanlığı'na, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Komiser Yardımcısı Muhsin Kiremitçi, nin ailesine şehitlik beratı verildi.

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan  Komiser Yardımcısı Muhsin Kiremitçi’nin Seydişehir’de yaşayan Babası Hüseyin Kiremitçi’ye  ‘Şehitlik Beratı'  Konya İl Emniyet Müdürü  Şükrü Yaman tarafından teslim edildi.

Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman’ın Kiremitçi ailesini ziyaretine Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Müftüsü Kemal Demirel ,

hazır bulundu.

Berat öncesi Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel  tarafından Muhsin Kiremitçi ve tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim ve dua okundu.

Konya İl Emniyet Müdürü Yaman , 15 Temmuz gecesi o hainlere karşı duran şehitleri  rahmet ve minnetle andıklarını kaydetti.