SEYDİŞEHİR’DE BELEDİYE MEYDANINDA NÖBETE DEVAM

2İlahi Sanatçısı Bayram Büyükoruç, Milli İrade nöbetinde belediye meydanında sahne aldı.

Seydişehir’de Milli İrade Nöbeti’nin 20. ci gününde İlahi sanatçısı Bayram Büyükoruç eserlerini seslendirdi.

Milli İrade nöbetine Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül,  Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile Seydişehir İlçe Müftüsü Kemal Demirel de katıldı.

Belediye Meydanında birbirinden güzel eserleri ile vatandaşlara seslenen Bayram Büyükoruç, darbe girişimi ile başlayan Milli İrade nöbetlerinin adeta şölene dönüştüğünü Seydişehir’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Meydanda bulunan vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe halkının ilk günden bu yana Belediye Meydanında olduğunu kaydederek destek veren herkese teşekkür etti.

Çocukların okuduğu şiirler ve gösterilerle devam eden gecede Belediye Başkanı Mehmet Tutal, alandaki vatandaşlarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar beraber olurken, vatandaşlarla çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 04 Ağustos 2016 11:31