BAŞKAN TUTAL, HAC’CA GİTTİ

DSC 0283Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, eşi ile birlikte hac farizasını ifa etmek üzere mukaddes topraklara gitti.

Milli İrade nöbetinin 21. günü meydanda  bulunan vatandaşlarla helalleşen başkan Tutal, nöbete katılanlardan helallik istedi.

İlçe Müftüsü Kemal Demirel tarafından yapılan duanın ardından kutsal topraklara hareket eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Mevlam bize nasip etti, hac vazifemizi yerine geitrmek için yola çıkacağız. Bizleri yalnız bırakmayan siz değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Benden yana haklarınız helal olsun. 6 yıl önce yazılmıştık. Nasip bu güne imiş.  Sizlerde haklarınızı helal edin. Mevlam bu ibadetimizi kabul etsin” dedi.

Hacca giden Başkan Tutal’ın yerine Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray vekalet edecek.