KUĞULU BÖREKCİSİ HİZMETE GİRDİ

DSC 0124Kuğulu Börekçisi Seydişehir’de açıldı.
Hürriyet Caddesi PTT binası yanında hizmete giren Kuğulu Börekçisi’nin açılış törenine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir’e son aylarla farklı güzel ve nezih ortamların açıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal her geçen gün Seydişehir’in biraz daha gelişme noktasında hızlı bir şekilde ilerlemekte olduğu kaydetti.
Açılan mekanın Seydişehir’e hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Tutal;’’ ilçemizin gelir düzeyinin artması gerekiyor. Artması içinde üretim yapılması gerekli. Bu mekanların oluşması, ilçemizde yatırımların giderek artması temenni ediyorum. Hepinize hayırlı bereketli kazançlar diliyorum’’dedi.
Yapılan dua’nın ardından Kuğulu Börekçisi’nin açılış kurdelesi Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Siyasi Parti İlçe Başkanları tarafından birlikte kesilerek hizmete girdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 29 Eylül 2016 16:01