ÖLÜMÜNÜN 78 . YILINDA BÜYÜK ÖNDER ANILDI

IMG 7529Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılında Seydişehir’de anıldı.

Hükümet Alanı’nda düzenlenen törene, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanı Teğmen Burak Çelik , Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz , Belediye Başkanı  Mehmet Tutal,Siyasi Parti İlçe Başkanları , Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, iktidar ve muhalefet partilerinin ilçe başkanlıkları, sivil toplum kuruluşlarının Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende, Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat 09.05'te siren sesleriyle birlikte saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından protokol üyeleri anma törenine katılmak üzere Seydişehir Belediye Düğün Salonuna geçti.

Mesleki Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Belediye Düğün Salonu'nda 10 Kasım için hazırladıkları anma töreni ile program sona erdi

Son Düzenlenme Perşembe, 10 Kasım 2016 14:26