ESKİ ÇOCUK OYUNLARI YENİ NESLE AKTARILIYOR

530 MG 2008

ESKİ ÇOCUK OYUNLARI YENİ NESLE AKTARILIYOR

Bu yıl 3.sü düzenlenen geleneksel çocuk oyunları ödül töreni Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Geçmiş yıllarda mahallelerde heyecanla oynanan ve artık unutulmaya yüz tutmuş, birlik ve beraberliği öğreten çocuk oyunlarının yeniden çocuklara sevdirilmesinin, hayata geçirilmesinin güzel bir uygulama olduğunu ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ilkokul ve ortaokul olmak üzere 7 ayrı branş, 97 takım Bin ve 430 oyuncunun katıldığı çocuk oyunları düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Ödül törenine Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

3 ay boyunca devam eden unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarından sek sek, yakan top, mendil kapmaca gibi oyunların oynandığı müsabakalarda finale kalan 7 takımdan 1.-2.-3 olan 140 öğrenciye madalyaları Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve ilçe Gençlik ve Spor müdürü Soner Balcı tarafından verildi.

530 MG 1942

530 MG 1972  530 MG 1981 530 MG 1986