BAŞKAN TUTAL KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

b2d9e042 fc04 4e73 affb ba9e2599f259Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan kan bağışında bulundu.

Seydişehir Kızılay Şube Başkanlığı tarafından başlatılan kampanyada  Kan bağışında bulunan Başkan Tutal, vatandaşlardan kan bağışı konusunda duyarlı olmalarını istedi.

Başkan Tutal ve İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan Hürriyet Caddesinde kurulan Kan Merkezi aracında kan vererek, kan bağışı kampanyasına  destek verdi.

BAŞKAN TUTAL;"BİR ÜNİTE KAN VEREREK BİR CAN KURTARABİLİRİZ"

Başkan Tutal; "Bir ünite kan vererek bir can kurtarabiliriz.Kan vermenin insan sağlığı açısından son derece faydalı olduğunu biliyoruz. Kişinin kendi sağlığının korunmasında ve  diğer insanlara faydalı  olması açısından kan vermenin gerekli olduğuna inanıyorum. Bundan dolayı Kızılay’a destek olmak için buradayız. Ayrıca sağlığı yerinde olan Tüm hemşehrilerimizden Kan Merkezlerine giderek kan bağışında bulunmalarını istiyorum" dedi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 16 Ocak 2017 14:25