BAŞKAN TUTAL'DAN ÇİÇEKLİ KUTLAMA

IMG 1423Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle Seydişehir Belediyesinde çalışan personelin kadınlar  gününü kutladı.

Seydişehir Belediyesindeki birimleri tek tek ziyaret ederek kadın çalışanlara çiçek takdim eden Başkan Tutal; “Kadınların ekonomik, toplumsal, kültürel ve siyasal yaşamda hak ettiği yeri edinmesi ve cinsiyetten kaynaklanan adaletsizliğin tümüyle ortadan kalkması için büyük çaba harcıyoruz. Cennet annelerin ayakları altındadır hadisinden yola çıkarak analarımızı başımızın tacı yapıyoruz" dedi.

Sadece bu günü değil, her günün kadınlar günü olması gerektiğini belirten Başkan Tutal, "Milli mücadele ve 15 Temmuz da her türlü fedakarlığı başta kadınlarımız gösterdi. İnşallah referandum sürecinde de hanım kardeşlerimiz aynı hassasiyeti göstereceğinden hiç şüphem yoktur" şeklinde konuştu.