19 MAYIS GENÇLİK KOŞUSU VE YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

IMG 758619 Mayıs kutlamaları kapsamında başlatılan gençlik koşusu ve   gençlik yürüyüşü yapıldı.

Hükümet Anıtı önünden Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bando takımı eşliğinde başlayan gençlik yürüyüşü, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında son buldu.

Gençlik yürüyüşüne Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa  Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Sağlık Müdürü Ayşegül Candan Harmankaya, Beden Eğitimi öğretmenleri , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Milli İrade Meydanında  gençlik koşusunda dereceye giren bayan ve erkek öğrencilere madalyaları Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkan Mehmet Tutal tarafından takdim edildi.

19 Mayıs Gençlik Haftası koşusunda dereceye giren erkek öğrenciler

1)    Genco Erin - Seyit Harun Anadolu Lises