SEYDİŞEHİR'DE 19 MAYIS KUTLANDI

IMG 8557Seydişehir’de 19 Mayıs kutlamalarında İlk tören Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtına çelenk konulması ve Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Hava şartların kötü  olması nedeni  ile 15 Temmuz Milli   İrade  Meydanında  yapılması  planlanan 19  Mayıs   etkinlikleri   Atatürk  Kapalı Spor salonuna  taşındı.

19 Mayıs Törenlerine Kaymakam Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Fırat Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Akp İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, STK örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Spor İlçe   Müdürü Soner  Balcı’nın  günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü  Antrenörleri Celalettin Doğan , Recep Çetin'in hazırladığı Judo öğrencilerin sunduğu  gösterilerle programa  devam edildi.

Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencisi Tekin Samet Sarı'nın "Ordunun Duası" isimli şiirini okumasının ardından, Seydişehir Anadolu Lisesi Resim öğretmeni Kerime Suluçay  yönetiminde  "Kırık Kaşık" ekibi sahne alırken ,  Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Antrenörleri Ali Buğdaycı, Ali Osman Güler'in hazırladığı karate, Antrenörler Mustafa Sevinç ve Yıldırım Arıkan'ın hazırladığı Tekvando gösterileri ile son buldu. Sporseverlerin katıldığı programda ayrıca Seydişehir'li Sporcu Gençlik Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a bayrak hediye etti.

Son Düzenlenme Cuma, 19 May 2017 21:42