MAHALLELERİMİZ YERİNDE YÖNETİLİYOR

yerinde yönrtim 1Yerinde yönetim ile kırsal mahallelerimize hizmet noktaları oluşturarak halkımızın hizmetlere daha kolay ulaşması sağlanacak.

Büyükşehir yasası ile başlatılan çalışmalar kapsamında haftada bir gün Başkan Tutal, birim müdürleri ile birlikte kırsal mahallere ziyarette bulunarak talep ve istekleri alacağını ifade etti.

Hasbihal buluşmaları adı altında başlatılan programların devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Yaptığımız ziyaretler ve buluşmalarımızda vatandaşlarımızla birebir sohbet imkanı bularak talep ve isteklerini dinliyoruz. Mahalle halkının sıkıntılarını, dertlerini, eksikliklerini yerinde tespit edip müdahale etmeye çalışıyoruz. Onun dışında onlarla beraber olmak bizleri mutlu ediyor"dedi.

Bu şekilde çalışmanın daha verimli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”Özellikle vatandaşlarımız birçok problemini gelip Seydişehir’de çözüme ulaştırmak yerine birim müdürleri ile buraya geldiğimiz zaman anında çözüme ulaştırma imkânı buluyor. Onlarla beraber olmak, mahalleliyi yerinde görmek bizleri de mutlu ediyor. Bu şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İnşallah kalan süre içerisinde dönüşümlü olarak kırsal mahallelerimizde aynı çalışmalarımızı devam ettireceğiz’’ dedi.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb