BAŞKAN TUTAL, MEŞVERET GÜNLERİNDE HEMŞEHRİLERİNİ  DİNLEYECEK

MEŞVERET GÜNLERİ 1Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "MEŞVERET GÜNLERİ'nde vatandaşları ağırlayarak, sorunlarını dinleyecek, çözüm üretecek.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, her hafta Perşembe günleri makamında  09.00 17.00 saatleri arasında  düzenleyeceği meşveret günlerinde halkın sorunlarını dinleyecek, fikir alış verişinde bulunacak, öneri, tavsiye, fikir ve projelerini sunmak isteyen hemşehrileri ile buluşacak.

Bir önceki dönemde Hasbihal programları ile vatandaşlarla yüz yüze görüşen ve  sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hemşehrilerinin kalbine dokunmaya ve sorunlarına çözüm olmaya devam ediyor.

Başkan Tutal her hafta  perşembe günü düzenleyeceği Meşveret Günleri ile vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinleyip çözüm kararlarının yerinde alınmasına yönelik buluşmalarda kaliteli hizmeti hedefliyor.

Başkan Tutal; Vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir dinleyip yerinde çözümler üretmek için onlarla sık sık bir araya geliyoruz.Bir önceki görev dönemimizde  vatandaşlarımızın bulunduğu mahalleye giderek Hasbihal toplantılarımızla vatandaşlarımızın talep ve isteklerini yerinde almıştık. Bu dönemimizde ise vatandaşlarımızı biz misafir ederek  Meşveret günlerinde kendilerini  dinleyeceğim. Fikir, görüş ve önerilerini alarak  , talep ve isteklerini yerine getireceğiz. Her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımızın için gece gündüz çalışacağız. Tüm vatandaşlarımızı başlatacağımız Meşveret Günlerine bekliyorum. Tüm hemşehrilerime kapılarımız sonuna  kadar açık" dedi.

Şeffaf yönetim anlayışı ile çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" gerek biz, gerek sizler birlikte söz sahibi olarak yönetişim modelini hayata geçireceğiz. Katılımcı ,insan odaklı,  çevreyi koruyan, geliştiren, doğal yaşamı koruma ve geliştirme, çalışanların emeğine  saygıyı göz önünde bulunduran  gücünü halktan alan,  hesap veren, gönül belediyeciliği ile gönüllerinizi kazanarak, gerekli hizmeti  sizlere sunacağız. Ortak akıl ve ortak kararlar alarak toplumun her kesimine genç, yaşlı, kadın erkek, engelli bütün bireylerimizle Seydişehir'i birlikte  yöneteceğiz.Çünkü bizim şiarımız halka hizmet, hakka hizmettir. İnsanı yaşatırsak devletimizi yaşatırız"" şeklinde konuştu.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb