MADEN YOLU ASFALTLANARAK VATANDAŞLARIN KULLANIMINA AÇILDI

MADEN YOLU ASFALTLAMA 1Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın girişimleri sonucu yapım çalışmalarına başlanılan Seydişehir Maden yolunda asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Taraşçı Kavşağından başlayan ve Marangozlar Kavşağında sona eren 5.5 kilometrelik yolun asfaltlama işlemi tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Vatandaşlar ve kamyoncu esnafı  tarafından gelen talep ve istekler sonucu çalışmalarına başlanılan Maden yolu asfaltlamasının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  Cengiz Holding A.Ş tarafından bitüm malzemesi temin edilen yol çalışmamızda, Taşıyıcılar Kooperatifimizin araçları ise malzeme çekiminde bize yardımcı oldu. Ben Cengiz Holding A.Ş  yetkililerine ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Alt yapı ve asfaltlama çalışmaları Belediyemiz tarafından yapılan yolumuzu tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kazasız , belasız sağlıklı günlerde kullanılması diliyorum" şeklinde konuştu.

kaymakamlikmilliegitimkomekhastanekonyabb