ORTAKARAÖREN MAHALLESİNE SICAK ASFALT VE PARKE TAŞ

OO 2Seydişehir Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçe merkezinde bulunan mahallelerde devam eden asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Ortakaraören Mahallesinde sıcak asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı  ekiplerin Ortakaraören Mahallesi'nde başlattığı çalışmalar  kapsamında 5 Bin metrekare sıcak asfalt, 3 Bin 300 metrekare parke taş çalışmalarını sürdürüyor.

Birçok mahallede sıcak asfalt ve  parke taş çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;'' 2017 yılı sezonumuzda birçok cadde ve mahallemizde parke  taş ve sıcak asfalt  çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gücümüz yettiği nispetince tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa hizmet götürmek" şeklinde konuştu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 28 Haziran 2017 10:15