DİKİLİTAŞ MAHALLESİNE ÇİM SAHA

Seydişehir Belediyesi, ilçeye bağlı kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor.

Kırsaldaki gençlerin spor yapmasına destek olmak amacıyla  birçok kırsal mahallede   çim saha yaptıran Seydişehir Belediyesi  tarafından Dikilitaş  mahallesinde yapılacak çim sahanın çalışmalarına başladı.

IMG 4189Seydişehir Belediyesini sosyal , kültürel ve sportif faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal, hizmetlerine bir yenisini daha eklediğini belirtti.

Kırsal mahallerde sentetik çim saha yapılarak gençlerin spor yapmasına katkı sağladıklarını kaydeden Başkan Tutal;" merkezde devam eden hizmetlerimizin yanında kırsalda da hizmetlerimize devam ediyoruz. Büyükşehir yasası ile birlikte kırsaldaki mahallelerimiz bize bağlanınca kırsala da aynı hizmeti götürmeye başladık. Gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Eskiden toprak sahada futbol oynadıklarını belirten Dikilitaş mahallesindeki gençler, mahallelerine yapılan çim sahada futbol oynamanın keyfini yaşayacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Dikilitaş mahallesinde yapılacak sentetik çim sahanın  bir ay  içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.