BELEDİYEDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

1 1 KopyaSeydişehir Belediyesi tarafından  temizlik seferberliği başlatıldı.

Halkın daha temiz ve yaşanılabilir bir çevrede yaşaması için 24 saat hizmet veren Seydişehir  Belediyesi, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Belediye olarak, önceliklerinin çevre kirliliği ortadan kaldırmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, amaçlarının kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların  daha temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak olduğunu kaydetti.

Başkan Tutal, bu amaç doğrultusunda Seydişehir,'e bağlı kırsal mahallelerde ana arterlerde  mıntıka temizliği yaptıklarını ve bu çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Temizlik Ekiplerinin aralıksız çalıştığını belirten Başkan Tutal;" Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöpler alınıyor.  Şehrimiz ana arterleri, sokak ve mahallelerimiz süpürülüyor. Ayrıca tüm ana arter ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerimizde temizlik ekiplerimiz çalışıyor.  Çavuş, Gevrekli, Bostandere, Akçalar, Taraşcı,Kesecik, Ortakaraören, Ketenli mahallesi başta olmak üzere pek çok bölgede temizlik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Temizlik ekiplerimiz her gün belirlenen sorumluluk bölgelerinde  aracımızla süpürme işi yapıyor. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor” dedi.