ESKİ GARAJ TİCARET VE KONUT PROJESİNDE HAFRİYAT ÇALIŞMASI BAŞLADI

es 1Seydişehir Belediyesi tarafından 6 Haziran  tarihinde ihalesi tamamlanan Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesinde sürenin tamamlanmasıyla birlikte hafriyat çalışmaları başladı.

Çalışma yapılacak alanın etrafının çevrelenmesi ile başlayan çalışmalar hızlı bir şekilde hafriyat ve zemin iyileştirme çalışmaları ile birlikte start aldı.

Doğancı İnşaat firması tarafından yapımı üstlenilen Seydişehir Belediyesi Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi  inşaatının 24 ay içerisinde tamamlanarak Seydişehir halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

Eski Garaj Ticaret ve Konut projesi ilçeye kazandırılması için ayrı bir çaba sarf ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ; "Eski garaj proje ve ihale sürecini takip ettim. İşyerleri bulunan esnaflarımızın mağdur olmaması için kendileriyle görüşerek istişarelerde bulunduk.En önemli projelerimizden biri  olan Eski Garaj Konut Projemiz ilçemize, halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kızılcalar Mahallesi Necati Kalaycıoğlu Caddesi üzerinde bulunan 7 bin 857 m²'lik alana yapılacak olan  Eski Garaj Konut Projesinde  41 adet işyeri, 92 adet daire, konutlara ait kapalı otopark ve 2 bin m² halka açık kapalı otopark, 3 bin 800  m²’lik  bir  meydan  yapılacağı kaydedildi.