KIRSAL MAHALLELERE KİLİTLİ TAŞ DÖŞENİYOR

IMG 8276Seydişehir Belediyesi, Büyükşehir Yasasıyla mahalle statüsüne geçen köylerde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı.

Şehir merkezi baştaolmak üzere kırsalda bulunan mahallelerde hizmet atağına aralıksız devam eden Seydişehir Belediyesi, kilitli parke taş ve çevre düzenlemeleri çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazanıyor...

Gölyüzü ve Gökcehüyük mahallelerinde yapılan kilitli taş çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapılacak hizmetlerin Seydişehir Belediyesi’nin referansı olacağını kaydetti.

Havaların ısınması ile başlayan çalışmaların şehir merkezi ile sınırlı kalmadığını ifade eden Başkan Tutal; “Belde ve köy kapsamında olan, büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne kavuşan yerleşim alanlarımızda yollar kilitli taşlarla döşeniyor. Yazın toz, kışın çamur olan yollarımız artık modern bir görünüme kavuşacak. Şantiye haline dönüşen Seydişehir’in her köşesinde ekiplerimiz çalışmalarına hız kazandırdı.  Gökcehüyük mahallemizde 2 bin, Gölyüzü mahallemizde 2 bin metrekare olmak üzere toplamda 4 bin metrekarelik alanı kilitli taş döşenecek. Çalışmalarımız diğer mahallerimizde ‘de devam edecek’’ şeklinde konuştu.

Son Düzenlenme Perşembe, 02 Haziran 2016 10:08