HASBİHAL İÇİN KESECİK MAHALLESİNDEYİZ

b 5Hasbihal buluşmaları kapsamında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Kesecik  Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cuma namazını Kesecik Mahallesi Büyük Camide kılan Başkan Tutal, namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Mahalle buluşmalarına Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarı,Mahalle Temsilcisi ve Kesecik  mahallesi sakinleri katıldı.

Birim Müdürleri ile birlikte belirli zaman aralıklarında mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" bu gün kalabalık ve güçlü geldik. Çalışıyoruz. Bir yazımız kaldı. Eksiklerimizi, bizler biliyoruz ama birde sizlerin ağzından dinleyip not alalım ve kış döneminde dersimize çalışalım. Eksikliklerimizi tamamlayalım diye sizlerin huzuruna geldik" dedi.

Kesecik mahallesinin kendi evi gibi olduğunu belirten Başkan Tutal;" mahallemize geldiğimizde sizlerin gülen yüzleriniz,hoş görünüz , hizmetiniz eksik olmamıştır. Yerel ve genel seçimlerimizde desteklerinizi hiçesirgemediniz. Allah sizlerden razı olsun.Birim Müdürlerimiz buradalar. Sizden taleplerini alacaklar ve kış döneminde yatırım ve çalışma  programını yapacağız, önümüzdeki yaz döneminde eksiklerimizi tamamlayarak daha güçlü bir şekilde  devam edeceğiz inşaallah" şeklinde konuştu.

Büyükşehir yasasıyla birlikte 31 köy ve 8 kasabanın mahallemiz olarak bünyemize   katıldığını ve  hepsine hizmet vermeye çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. Anakara'da ,Konya'da sizlere hizmet etmek adına proje takiplerinde ve iş takiplerinde değilsem taziyelere ve diğer etkinliklere katılmaya gayret ediyor sizlerle birlikte oluyorum.Hizmet noktasında şartları zorlamak suretiyle sizlere hizmet ediyoruz. Büyük projelerle geldik ve elhamdülillah projelerimizi başlattık, tamamladık, devam ediyoruz. Belediyecilik hizmetlerini sizlerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Seydişehir'de hayata geçirdiğimiz projeler ve çalışmalarla hemşehrilerimize sunduğumuz farklı hizmetler ve sizlerden aldığımız destekle Seydişehir'i yaşam kalitesi yüksek bir şehir haline getirdik” dedi.

Kesecik Mahallesi sakinlerine görevde olduğu 3,5 yıllık zaman diliminde yapmış olduğu çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde  tek tek aktaran Başkan Tutal,   sunum sonunda vatandaşlardan gelen talep istekleri dinleyerek, birim müdürlerine taleplerin yerine getirilmesi konusunda talimat verdi

Mahalle kahvesinde Başkan Tutal'la biraraya gelen Kesecik Mahallesi sakinleri;" Biz şimdiye kadar sizi mahallemizde sürekli gördük, hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz.  Buraya gelerek bizlerle yüz yüze konuşmanız ve bizleri dinlemeniz de bizleri ayrıca  bir mutlu etti . Başkanım Allah size kolaylıklar versin ve bahtınız ,yolunuz açık olsun."dediler.