SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

karrr 1Seydişehir'de dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeni ile

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde kar küreme çalışmalarına devam ediyor.

İlçe merkezinde ana arterler başta olmak üzere mahallelerde karla mücadele çalışmalarının yapıldığını kaydeden  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kar temizleme,solüsyon ve tuzlama çalışması yapılırken ilçede tüm  mahalle muhtarlarıyla irtibat kurulduğunu ve olası bir sıkıntı yaşanmadığı kaydetti.

Başkan Tutal, Kış  mevsiminde yaşanılabilecek olumsuzlukları önlemek yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırmak amacı ile şehir merkezinde ve merkeze uzak mahallelerde gerçekleşen çalışmaların titiz bir şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bünyesindeki karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Tutal;"Şehrimize uzun süredir beklediğimiz beyaz bereket olan  kar yağdı. Ekiplerimiz 16  merkez mahallemiz 39 kırsal mahallemiz olmak üzere toplam 55 mahallemizdeki sokak ve caddeler de; 24 saat boyunca kar temizliği çalışmalarımızı sürdürüyor” dedi.

Yapılan kar temizliği çalışmalarında toplam da 25 adet araç 40 personelin görev aldığının kaydeden Başkan Tutal;" İlçemiz merkez ve kırsal mahallelerimizde kar yağışı ve buzlanmaya karşı Belediyemiz  tüm ekipmanlarıyla 24 saat görevinin başında.Bölgemiz genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbirler alınarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurunu sağlamak amacı ile gerekli önlemler alınmıştır" dedi.