SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ HUMMALI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

1 4

Seydişehir’in tüm mahalleleri kilitli parke taşı ile güzelleşiyor… Belediye tarafından başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

İlçeye bağlı mahallelerde stabilize ve bozuk yollarda düzenleme çalışmaları yapılıyor… Belediye ekipleri, Taraşçı Mahallesinde kilitli parke döşeme çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Seydişehir Belediyesi bünyesinde yürütülen çalışmada Taraşçı Mahallesi’nde 2 bin 500  metrekare alana kilitli taş döşendi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince  yürütülen çalışmalar kapsamında mahallelerde kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Mehmet Tutal, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallerin daha modern bir görünüme kavuşacağını kaydetti.

Ulaşımın olduğu yerde hizmetinde olacağını kaydeden Başkan Tutal “Vatandaşların toz, çamur gibi sorunlarını çözmek, çevreyi güzelleştirmek ve ulaşımın rahat olabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizden bize gelen istek veya Belediye olarak gördüğümüz her soruna çözüm bulmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet sunabilmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Son Düzenlenme Cuma, 03 Haziran 2016 12:11