HÜRRİYET CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

WEBIMG 8693Seydişehir Belediyesi Seydişehir’de ana caddelerini baştanbaşa yeniliyor. İlçe merkezini Antalya Konya Çevre yoluna bağlayan önemli yollarından birinin daha baştanbaşa asfalt serimini gerçekleştiriyor.

Halk arasında Bozkır yolu olarak bilinen, Necati Kalaycıoğlu Caddesi ve Hürriyet Caddesi üzerinde bir süredir çalışma yapan Seydişehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesialt yapı kanalizasyon ve drenaj çalışmalarını tamamlanmıştı. Hava muhalefetinden dolayı zaman zaman gecikmeler yaşanan çalışmalarda sona gelinirken Seydişehir Belediyesi caddelerin sinyalizasyon hatlarını yenileme ve bakım çalışmalarını tamamladı.

ÇALIŞMALAR İLÇE MERKEZİ MUALLİMHANE CAMİİ ÖNÜNDEN START ALDI

İlçe Hükümet Konağı, çevre yolu arasında kalan yaklaşık 7 Km lik2 caddenin eski asfaltlarının kazınarak PMT “dolgu zemin malzemesinin” seriminin ardından Finişerler ile asfalt serimine başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Şehir merkezinde yaklaşık 7 Km lik uzunluğunda bir alanda Büyükşehir Belediyemizin de destekleri ile alt yapı çalışmalarını tamamladık. Eski asfalt temizlenerek yeniden asfalt dökümü yapıyoruz. Şu an 10 Cm’lik binder asfalt serimi yapıyoruz önümüzdeki yıl da bu asfaltın üzerine 5 Cm da aşınma asfaltı dökeceğiz. Amacımız Seydişehir’e uzun yıllar dayanabilecek kaliteli hizmetler bırakabilmek. Hava koşulları uygun olursa bir hafta on gün gibi bir süre içinde 7 Km lik bu alanın asfaltlama çalışmalarını tamamlayacağız. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.” Dedi.

Hürriyet Caddesi ve Necati Kalaycıoğlu Caddelerinin ilçenin örnek caddelerinden Uludağ ve Milli Egemenlik Caddesi gibi dayanıklı, kullanışlı ve dünya standartlarında olacağına vurgu yapan Başkan Mehmet Tutal, altyapı çalışmaları esnasında vatandaşların göstermiş olduğu sabır ve güzel temennileri için de teşekkür etti.

Son Düzenlenme Perşembe, 09 Haziran 2016 14:32