DAHA KALİTELİ BİR ASFALTLAMA İÇİN YENİ ASFALT DÖKME ARACI GÖREVİNE BAŞLADI

WEB002yeniasfaltSeydişehir Belediyesi bünyesine yeni kazandırdığı asfalt makinesi ile cadde, sokak ve kırsal mahallelerinde bozuk yol bırakmamayı hedefliyor.

Asfalt sezonuna hızlı başlayan Seydişehir Belediyesi merkezde ana caddeleri; uzak yakın demeden kırsal mahalleler dahil olmak üzere bozuk ve yıpranmış yollardan kurtarıyor. Bünyesine yeni kazandırdığı Kombine Satıh kaplama aracı ile birçok aracın görevini üstlenen asfalt aracı pratik, hızlı ve daha kaliteli asfalt dökebiliyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’in sert geçen kışlarında deforme olan yollarına, daha hızlı ve kaliteli asfalt dökebilen çok fonksiyonlu yeni bir araç tahsis ettik. Amacımız kısa sürede az maliyetle daha kaliteli çok alana asfalt dökebilmekte. Artık 55 mh.ye hizmet götürüyoruz. Çalışma alanlarımız oldukça geniş. Yeni sistem araçlarımızla hizmet kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz.” Dedi. Stat mh.de asfaltsız ve bozuk yolların yapımı için yola çıkan aracın ilk çalışmasını değerlendiren Başkan Tutal, “Kaliteli ve hızlı bir asfaltlama başlattık. Yeni aracımız Seydişehir’e hayırlı olsun dedi.”

Merkez ana caddelerde dünya standartlarında asfaltlamalarına devam ederken ara cadde, sokak ve kırsal mahallelerde de soğuk asfalt satıh kaplama çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Son Düzenlenme Cuma, 17 Haziran 2016 09:24