CADDELERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

WEBDSC 0225 20160704haz29Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi caddelerde bayram temizliği yaptı.

Kasabalardan mahalleye dönüşen mahallerin meydanları ile  ilçe merkezinde bulunan ana arter caddelerde Ramazan Bayramı öncesi cadde ve kaldırımlar yıkadı.

Temizlik çalışmalarını takip eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in temizlik standartları yönünden çıtası çok yüksek bir ilçe olduğunu kaydetti.

Her dönem olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesinde de caddelerde temizlik çalışmalarını yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal; “Dün itibari ile kasabalardan dönüşen büyük mahallerimizde meydanlarının tamamında yıkama temizliğini yaptık. Yarın vatandaşların alış verişini sıkıntıya sokmamak için bu gün sabaha kadar ilçe merkezimizdeki ana arterlerin temizliğine başladık. Şu anda ekiplerimiz çalışıyor. Ben ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile ilçemizin, ilimizin ve tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 04 Temmuz 2016 08:33