AKÇALAR MAHALLESİNE ‘30 BİN M²’ SOĞUK ASFALT ÇALIŞMASI

WebIMG 9956 20160704haz29Seydişehir Belediyesi soğuk asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kendi imkânları doğrultusunda Akçalar mahallesinde 30 bin metrekarelik yolu soğuk asfaltla kapladı.

Merkez ve kırsalda bulunan her mahalleye hizmet götürdüklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sıcak asfalt çalışmalarının ardından mahallerde soğuk asfalt çalışmalarını başlattıklarını kaydetti.

Vatandaşların kış aylarında çamurdan yaz aylarından tozdan kurtarmak amacı ile asfaltlama çalışmalarına hız kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Özellikle kenar mahallelerimizde çalışmalarımıza aralıksız olarak belirlediğimiz program dâhilinde devam ediyoruz. Sadece asfalt çalışmaları değil kilitli taş çalışmalarımız da devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla Seydişehir ve mahallerimiz şantiye haline geldi. İnşallah daha güzel hizmetlerle halkımızı buluşturacağız” diye konuştu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 04 Temmuz 2016 11:37