SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ MAKİNE PARKINI ZENGİNLEŞTİRİYOR

ekswIMG 0339 20160713haz29Seydişehir Belediyesi’ne 2016 model iş makinesi kazandırıldı.
Makine Parkı araç filosuna 2016 model Cat Marka son teknoloji iş makinesi kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni kazandırılan iş makinesinin Seydişehir Belediyesi’nde büyük bir eksikliği gidereceğini belirterek birçok ilde dahi bulunmayan ve Seydişehir’de ise 2. Büyük iş makinesinin kazandırıldığını söyledi. Seydişehir’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Tutal, yeni iş makinesinin ilçedeki yoğun iş temposuna hız kazandıracağını ve daha hızlı ve kaliteli hizmet için çalıştıklarını kaydetti.

Seydişehir Belediyesi Makine Parkına kazandırılan 2016 CAT 336D2L model iş makinesi ağır işlerde ve Sebeltaş A.Ş. Taş Ocağında da değerlendirilmesi planlanıyor.