SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

asfltulkp 1Karakavak ve Ulukapı Mahallelerine 27.500 m² asfalt seriliyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 15 Temmuz saldırılarının ardından da Belediye hizmetlerinde aksatma olmadan çalışmalarına devam edildiğini belirterek, ülkemizde FETÖ terör örgütünün tüm hainlik çabalarının, bölme parçalama çabalarının birliğimizi ve dirliğimizi bozamayacağını söyledi. Başkan Tutal, çalışmalar hakkında bilgi vererek “Belediyemiz yoğun bir şekilde çalışma programına devam ediyor. Karakavak Mahallemizin 7500 metrekarelik yoluna sıcak asfalt serimi başladı. Uzak yakın demeden her mahallemize hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Yıpranan ve alt yapı yenileme çalışmaları neticesinde bozulan yolları yeniliyoruz. Ulukapı mahallesine de 20 bin metrekare soğuk asfalt serimine başladık. Seydişehir’imize hayırlı olsun” Dedi.

Seydişehir Belediyesi olarak Gece Milli İrade Nöbetinde gündüz ise iş başında olduklarını dile getiren Başkan Tutal, çalışma programlarına rutin bir şekilde devam edildiğini kaydetti.