AŞIRI SICAĞA RAĞMEN HİZMETE DEVAM

1 4Asfalt çalışmalarını aşırı yaz sıcaklarına rağmen sürdüren  Seydişehir Belediyesi şehrin en ücra köşesine hizmete devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Koski’nin kanalizasyon çalışmaları nedeniyle Ahmet Yesevi Caddesinden başlayan, Bozkır yolun kadar devam eden bozuk yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Ekiplerinin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü, bir çok mahallede olduğu gibi, Ahmet Yesevi Caddesi, Kapalı Spor salonu önü ve Bozkır yoluna kadar devam eden caddeler ile Gazi İlkokulu ve çevresinde asfaltlama çalışmaları devam ederken, İncesu ve Bostandere mahallerinde ise fen işleri ekiplerinin bir kısmı da kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Ayrıca Ulukapı Mahallesi Dikeniçi mevkiinde ise, yol açılması  çalışmalarına başlandığını kaydedildi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 08 Ağustos 2016 23:31