SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ ‘NDEN ‘WhatsApp İletişim Hattı’’HİZMETİ

14202707 673398506147395 5524491805128035199 nSeydişehir Belediyesi şikayet, talep ve istekleri daha hızlı değerlendirmek amacıyla WhatsApp iletişim hattı kurdu.

Vatandaşların daha hızlı iletişim kurmaları amacıyla teknolojik imkanların kullanılması gerekliliğini kaydeden Seydişehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray, vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Başlatılan uygulama ile vatandaşlar, dilek ve şikayetlerini varsa önerilerini görsel mesajlar ile 0 552 582 05 82 Numaralı telefon hattına iletebilecekler.

Seydişehir Belediyesi Ak Masa bünyesinde hizmet verecek olan 0 552 582 05 82 WhatsApp iletişim hattı ile yeni bir uygulamanın başlatıldığını kaydeden Seydişehir  Belediye Başkan Vekili Mevlüt Güray;’’ bu uygulama ile şikayet, sorun, talep ve önerileri görselleriyle birlikte anında alabilme imkanına kavuşarak çalışmalarımıza yön vereceğiz. Gün içerisinde vatandaşlarımız Ak Masa birimiyle telefon, sosyal medya ve e-posta gibi sistemlerle bizlere ulaşarak talep, istek, öneri ve sorunlarını iletebiliyordu. Akıllı cep telefonlarıyla vatandaşlarımız artık daha kolay olarak görselleriyle birlikte şikayet ve başvurularını hızlı bir şekilde yapabilecekler. Günümüz teknolojisi uygun her türlü iletişim araçlarını Belediyemiz hizmetlerinde kullanmaya büyük önem veriyoruz.’’şeklinde konuştu.

Gönderilen başvuruların Ak Masa aracılığı ile ilgili birimlere iletilerek takibinin yapılacağını, sonuçları ile ilgili vatandaşlara telefon ile veya e-posta iletişim hattı ile bilgilerinin verileceğini kaydeden Belediye Başkan Vekili Güray , WhatsApp iletişim hattı ile belediye sorumluluk alanlarında bulunan sıkıntıların fotoğraflarını çekerek görsel mesaj yoluyla iletişim hattına ulaştırabileceklerini belirtti.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Eylül 2016 08:22