SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ PAZAR ALANIN DOĞU VE BATI CEPHESİNİN ÜZERİNİ KAPATIYOR

3Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına aralıksız devam eden Seydişehir Belediyesi kapalı pazar yerinde bulunan doğu ve batı kısmındaki alanlar kapatılıyor.

Vatandaşların ve pazar esnaflarının sağlıklı koşullara alış veriş yapabilmeleri sağlamak amacıyla başlatılan çalışmada üzeri kapatılmayan Bin 900 metrekarelik alanın çelik konstrüksiyonlarla kapatılma çalışmalarına başlandı.

Daha önce  orta bölümleri kapatılan doğu ve batı cephesi kapatılmayan kapalı pazar yerinde çalışmaların devam ettiği kaydeden Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ; ‘’daha önceleri kapatılan alanın dışında bulunan doğu ve batı cephesinde Bin 900 metrekarelik alanın üzeri kapatılarak pazaryerini genişletiyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat alış veriş yapmalarını sağlıyoruz.  Bir önceki sistemin aynısını uygulanarak yaptığımız çalışmamızla pazar esnafımız ve alışverişe gelen halkımız yağışlı, güneşli havalarda bu bölümlerde  rahat olacak’’şeklinde açıklamada bulundu.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Eylül 2016 14:14