SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ MEZARLIK VE TAZİYE EVLERİ İÇİN TABURE TAĞITTI

bsnDSC 0431

Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından mahalle muhtarlıklarına, mezarlıklarda ve taziye evlerinde kullanılmak üzere mahallelerin nüfus oranına göre plastik tabure dağıtımı yaptı.

Cenaze törenlerinde mezarlıklara giden yaşlı ve ayakta durma sorunu yaşayan vatandaşların hizmetinde kullanılması amacıyla dağıtılan tabureler Seydişehir’e bağlı 39 mahalle muhtarına teslim edildi.

Mahallelerin nüfuslarına orantılı olarak taburelerin dağıtımının yapıldığı kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Belediye Başkanlığımız tarafından, 39 mahallemize nüfusları ile orantılı olarak tabure dağıtımı yapmaktayız. Muhtarlarımız ile görüşerek ihtiyaçları olabilecek sayı üzerinde anlaşıyoruz daha sonra da dağıtımını yapıyoruz. Mahallerinde cenaze törenleri ve taziye evlerinde ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilecekler. Amacımız, mezarlığa giden yaşlı ve oturma sorunu olan vatandaşlarımıza hizmet etmek.” dedi.

Tabureleri teslim alan muhtarlar, başlatmış olduğu çalışma ve desteklerinden dolayı Başkan Mehmet Tutal’a teşekkür etti.

bsnDSC 0432

Son Düzenlenme Pazar, 03 Nisan 2016 18:08