KETENLİ MAHALLESİNE SENTETİK ÇİM SAHA

IMG 7965Seydişehir Belediyesi'nce Ketenli Mahallesinde  yapımı tamamlanan sentetik çim saha, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sentetik çim sahaların açılışına Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer , Belediye Meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Tutal, AK Parti hükümetinde Türkiye'nin genel problemlerinin yerelde  çözülmesi noktasında mahalli hizmetlerin tavan yaptığını kaydetti.

Özellikle kasabalardan dönüşen kırsal mahallelerde sentetik çim saha , voleybol ve basketbol sahaları olmak üzere spor kompleksleri yapmak için çalışmalar başlattıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;''gençlerimizin rahat edebilecekleri, sportif faaliyetler yapabilecekleri çalışmalar başlattık. Kırsal mahallerimizin merkez mahallerimizden bir farkı kalmadı, orada yaptığımız hizmetleri kırsal mahallerimizde de yapıyoruz.’’dedi.

Seydişehir'de adeta il  ölçeğinde çalışmaların olduğunu belirten Başkan Tutal;"Kırsalda kilitli taş, asfalt çalışmalarımız bu yıl daha yoğun yapılıyor. Kırsal mahallelerimizde gençlerimiz çim sahalarla buluşmaya başladı.Gençlerimizin enerjisi yoğun. Bu enerjiyi bir şekilde atmaları gerekiyor. Bu nedenle bu tür meşru sosyal tesislerin yapılması lazım. Bundan dolayı bu alana öncelik veriyoruz. Gençlerimiz kötü alışkanlık kazanmasınlar. Gayri ahlaki şeylerin peşinde koşmasınlar. Gelip buralarda sportif faaliyetlerini yapsınlar. Enerjilerini burada atıp, gidip derslerine çalışsınlar. Memlekete faydalı nesiller, faydalı evlatlar olsunlar  ”şeklinde konuştu.

Yıllar önce köylerde su , yol olmadığnı kaydeden Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit'' şu an ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki mahallelerde imkanlar çok iyi. Okul anlamında, belediyecilik anlamında , devlet hizmetleri anlamında daha iyiye gitmek isteriz. İşallah buraya belediye başkanımız daha güzel hizmetler kazandıracak ''şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve davetliler tarafından sentetik çim sahaların açılışı yapıldı.

Son Düzenlenme Pazartesi, 14 Kasım 2016 11:53