SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

IMG 8924Havaların soğuması ile birlikte Seydişehir Belediyesi ilçe genelinde yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla kış hazırlıkları tamamlandı.

Başkan Tutal, vatandaşların olumsuz kış şartlarından en az etkilenmesi için  Seydişehir Belediyesi olarak gerekli tedbirlerin alındığını kaydetti.

Seydişehir Belediyesi Makina  Parkı Amirliğine giderek hazırlıklar ve  çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal;'' Seydişehir Belediyesi olarak, Allah'ın nimeti olan beyaz rahmeti bekliyoruz hazırız. Hava raporlarına göre bugün öğleden sonra bölgemizde kar beklentisi var" dedi.

Bu yıl yağışların geç kaldığını ifade eden Başkan Tutal;'' bu yıl yağmur ve kar yağışının geciktiğini düşünüyorum. İnşallah yağar. Ulaşım ve iletişim noktasında vatandaşlarımızı mağdur etmeden , bu tür kış  çalışmalarına hazırız ''şeklinde konuştu.

Başkan Tutal'ın Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Makina Parkı Amirliği programına Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli, Fen İşleri Müdürü İsa Çiftçi eşlik etti.

Son Düzenlenme Çarşamba, 30 Kasım 2016 14:27