KARLA MÜCADELE RAPORU AÇIKLANDI

Kar Haritası 2Seydişehir  Belediyesi 12 günlük  karla mücadele raporunu  açıkladı.

Buna göre kar yağışının yoğun olduğu 12 gün içerisinde Seydişehir  Belediyesi´nin 43 adet iş makinesi gece-gündüz dönüşümlü olarak çalışırken, 63  Bin 500 litre mazot harcaması yapıldığı belirtildi.

Seydişehir  Belediyesi'nin 19-31 Aralık tarihleri arasında, kar yağışının yoğun olduğu zamanda dilimi içinde karla mücadeleye yönelik iş raporu açıklandı. 12 günlük  süre içinde  Fen İşleri Müdürlüğü, Makine Parkı Amirliği , Destek Hizmetleri, Temizlik İşleri koordineli olarak çalıştı.

Karla mücadele   çalışmalarında 43 İş Makinesi, 4 adet tuzlama aracı, 285  ton tuz, 235 Bin Litre solüsyon, 79 personelle 16 merkez ,39 kırsal mahallemizde 7 gün 24 saat aralıksız çalışmalar devam etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, karla mücadele için yoğun iş programı uyguladıklarını belirterek, ´ Belediye olarak kış şartlarına karşı hazırlıklarımızı tamamlamıştık. İlçe merkezinde 1, 5 metreyi bulan kar yağışıyla  tüm iş makinelerimizi ve ekiplerimizi karla mücadeleye sevk ederek, adeta seferberlik başlattık. Tüm birimlerimizi koordineli çalışma programı içine aldık. Olumsuz hava şartlarına karşın ekiplerimiz dönüşümlü olarak gece-gündüz mesai gözetmeksizin çalıştılar. Gerek kar kürüme gerekse tuzlama çalışmaları ile yollarımız trafiğe açık tutuldu. Kaldırımlarda da temizleme çalışmaları yapıldı. Şu an kamyonlarla karları şehir dışına taşıyarak trafiği rahatlatmak için mücadele ediyoruz" dedi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 11 Ocak 2017 12:05