SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDE İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

4e375e71 e35f 441e 8738 61cf04f45b71 KopyaSeydişehir Belediyesi Makine Parkı Amirliği personeline İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi verildi.

Karatay İş Sağlığı ve İş Güvenliği bünyesinde görev yapan İş Güvenliği Uzmanı Aysel Kensu tarafından verilen eğitime Makine Parkı Amirliği personeli katıldı.

Seydişehir Belediyesi Makine Parkı Amirliği bünyesinde görevli personele İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Aysel Kensu, tarafından verilen seminerde çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hak ve hukuki sorumlulukları, genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları ve tedbirleri, iş yeri temizliği ve düzeni, iş kazaları ve meslek hastalıkları, hukuki cezai VE  sorumluluklar konusunda eğitim verildi.

Dikkatsizlik, tedbirsizlik sebebiyle meydana gelen iş kazalarının büyük ölçüde önlenebileceğinin anlatıldığı seminer yaklaşık 3 saat sürdü.

Eğitim sonunda Kensu eğitime katılan personelin iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Son Düzenlenme Perşembe, 09 Şubat 2017 12:34