SEYDİŞEHİR RENGARENK ÇİÇEKLERE BÜRÜNDÜ

IMG 6270Seydişehir Belediyesi, Seydişehir'in dört bir tarafını çiçeklerle süslüyor.

Her mevsime özel çiçeklendirme çalışmalarıyla Seydişehir'in görselliğine renk katan Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bahar  aylarının gelmesiyle birlikte mevsime özel çiçek dikimlerine başladı.

Titizlikle gerçekleştirilen çalışmalarda, yaz  mevsimi için dikilen bodrum papatyası, vapur dumanı , kadife, yer minesi, papatya  gibi çiçekler sadece şehri süslemekle kalmıyor aynı zamanda şehrin yeşiline ton katıyor.

Seydişehir'de peyzaj ve çevre düzenlemesi konusunda ilçeye yakışır görüntüler ve güzellikler sunmak hedefinde olduklarını ifade eden  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hedeflerimiz doğrultusunda göbek ve refüjlerde mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştirerek görsel anlamda estetik bir görünüm  kazandırdıklarını kaydetti.

Başkan Tutal;"Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri olarak önceki yıllarda peyzaj ve çevre düzenlemesinde  Belediye önü, Seyitharun Bulvarı , Kaymakamlık önünde bir çalışma yapmıştık.2017 yılının bahar döneminde aynı bölgede çiçeklendirme çalışmalarını takım arkadaşlarımız başlattı. Daha güzel , yaşanabilir, sosyal çevreye duyarlı ve çevreci bir ilçe olma noktasında hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bunun için  katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ,  mevsimine uygun rengarenk çiçekleri ana arterler, rekreasyon alanları, parklar, kavşaklar ve refüjlerde dikimlerine devam edileceği belirtti.