SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ EĞLENCEYİ ÇOCUKLARIN AYAĞINA GÖTÜRÜYOR

IMG 1654Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, eğlenceyi çocukların ayağına götürüyor.

Merkez ve kırsal mahallerdeki çocuklar bu yıl Ramazan etkinlikleri kapsamında balon parkla buluşuyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir kırsal mahallede ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanın da kurulan şişme  oyun parkları çocuklara büyük mutluluk yaşatıyor.

Yoğun ilgi gören Balon Park’ta bol bol zıplayan çocuklar, tırmanma parkurunda da birbirleriyle yarışırken kırsal mahallede Şişme Oyun Parklarıyla ilk defa tanışan çocuklar ise oyun gurubundan  ayrılmıyor.

ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK BİZİMDE MUTLULUĞUMUZ

Her gün farklı bir mahallede iftar programı düzenlediklerini kaydeden Başkan Tutal;" Şehir meydanında 15 Temmuz Milli İrade Meydanında iftar çadırımız ve çocuklara yönelik etkinliklerimiz devam ediyor. Biz şunu arzu ettik. Şehir meydanı ve şehir merkezinde yapmış olduğumuz programların benzerini kırsal mahallerimizde de yapalım. Merkezdeki çocuklarımız kullandığı oyun guruplarının benzerlerini kırsal mahallelerdeki çocuklarımıza getirdik. Şu anda 250 metrekarelik bir oyun gurubumuz var. İftar öncesi ve iftar sonrası çocuklarımız bunla eğlenmekte. Onları mutlu etmek , onların mutluluğunu görmek bizimde mutluluğumuz olduğu için bu sene Ramazan etkinliklerimizin konseptimizi değiştirdik" dedi.

Mahallelerinde ilk defa iftar yemeği ve Şişme Oyun parklarının kurulmasında memnun olan mahalle sakinleri çocuklarının çok mutlu olduğunu ve ilk defa böyle bir organizasyon yapıldığını kaydederek Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür etti.

Merkez ve kırsal mahallelerde Şişme Oyun Gurupları ile gönüllerince eğlenen çocuklar çok mutlu olduklarını ifade etti.

EN GÜZEL İNSAN