SEYDİŞEHİR'DE KADİR GECESİ COŞKUSU

IMG 2794On bir ayın sultanı Ramazan ayını içinde barındırdığı Mübarek Kadir Gecesini vatandaşlar camilerde bir araya gelerek dualarla idrak etti.

Seyidharun Camii ve Alaylar Camii’nde Teravih namazını kılan vatandaşların, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadir Gecelerini kutladı.

Mübarek gecelerde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde  bir araya gelerek yaradana dua edip yalvarmanın  çok güzel bir duygu olduğunu kaydeden Başkan Tutal;” Kadir Gecesi’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayını özel kılan mübarek Kadir Gecesi’dir. Bu Ramazan ayında da daha önceki Ramazanlarda olduğu gibi hep birlikte kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneği sergilendi. Cenab-ı Allah’ın “Bin aydan daha hayırlı” dediği bu gecede kırgınlıklara, dargınlıklara son verip, kırdığımız gönülleri onaralım. Ramazanı şereflendiren bu özel gecenizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bayrama da hep birlikte erişebilmeyi diliyorum” dedi.

Binlerce vatandaşın tarihi Seyid Harun Camii ve Alaylar Camii'nde  bir araya gelerek eda ettikleri teravih namazının ardından vatandaşlar meydanda toplanarak sohbet edip dualara iştirak etti. Cemaate Seydişehir Belediyesi tarafından çay, bisküvi lokum ikram edilirken, Başkan Tutal cami, cemaatine gül hediye etti.

Son Düzenlenme Cuma, 23 Haziran 2017 10:32

EN GÜZEL İNSAN