SEYDİŞEHİR’DE BURAY RÜZGARI ESTİ

bbbbbbbbbb 5Seydişehir Belediyesinin düzenlediği Kalkınma Şöleni kapsamında düzenlenen konserlerde  sağanak yağışa rağmen Kuğulu Park şölen alanı onbinlerce kişiyi ağırlamaya devam ediyor.

Kuğulu Park’ta  devam eden Kalkınma şöleninde Türkiye’de birçok ünlü sanatçıya verdiği şarkılarla tanınan genç besteci ve pop sanatçısı Buray, Seydişehir’de hayranlarıyla buluştu.

Şölene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve komşu İlçe Belediye Başkanları, Protokol Üyeleleri ve onbinlerce vatandaş katıldı.

Yeni neslin beğenilen sesi Buray hayranları, konser programı nedeniyle Seydişehir’e akın etti. Hayranlarının alkışları arasında sahneye çıkan Buray,  yaklaşık iki saat süren programında repertuarında yer alan birbirinden güzel şarkıları hayranları için seslendirdi.

Buray, meydanı hınca hınç doldurarak kendisine eşlik eden tüm sevenlerine sahnede kaldığı süre içerisinde performansıyla coşkulu anlar yaşattı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konser programı esnasında Buray’a hediye takdim ederek gençlere ututulmaz bir gece yaşattığı için teşekkür etti.

“SEYDİŞEHİR VE SEYDİŞEHİR’Lİ GENÇLER HEPSİNİ HAK EDİYOR”

Seydişehir’de altı günlük bir şölen düzenledikleri kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”Gençlerimiz bu yıl ilkleri yaşıyor. Sizlerin desteği sayesinde. Seydişehirliler ve gençlerimiz bunlara layık.İnşallah bundan sonraki yıllarda da şölenimiz devam edecek. “dedi.

EN GÜZEL İNSAN