SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ KİTAP OKUMA YARIŞMA BAŞVURULARI 4 KASIM'DA SONA ERİYOR

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ KİTAP OKUMA YARIŞMA BAŞVURULARI 4 KASIMDA SONA ERİYOR KopyaSeydişehir Belediye Başkanlığı, Okumayı Sevdirme ve Yazma Kültürünü Geliştirme Derneği (OYKÜDER) ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırlması amacıyla düzenlenen Kitap okuma yarışması başvuruları 4 Kasım 2017 tarihinde sona erecek.

5.6.7. ve 8. sınıflara yönelik düzenlenen  kitap okuma yarışması 4 Kasım 2017  günü 20:00-20:45 saatleri arasında online olarak düzenlenecektir.

Çocuklarımıza kitap okumayı sevdirebilmek ve kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek amacıyla böyle bir yarışma düzenlediklerini kaydeden belediye Başkanı Mehmet Tutal;"  Seydişehir Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte, 5, 6, 7, ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılabileceği ödüllü kitap okuma yarışması kayıtları 7 Nisan ile 4 Kasım tarihlerinde arasında sitemiz üzerinden yapılacaktır. Yarışma 4 kasım 2017 günü Saat 20.00 ile 20.45 arasında yapılacaktır.Yarışmada birinciye Diz Üstü Bilgisayar, ikinciye Bisiklet ve üçüncüye Tablet hediye edilecektir"dedi.

EN GÜZEL İNSAN