RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE SEYİD HARUN İLAHİ GURUBU SAHNE ALDI

IMG 3777Seydişehir'de Ramazan etkinliklerinde Seyid Harun İlahi Gurubu sahne aldı.

Seydişehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği programda, Seyid Harun İlahi Gurubunun verdiği tasavvuf müziği dinletisi vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Müftüsü Kemal Demirel ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayının manevi iklimine uygun ilahi ve kasideleri seslendiren Seyid Harun İlahi Gurubu, program sonunda Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti.

Başkan Tutal, Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi akşamları Ramazan etkinliklerinin Seydişehirlilerle buluşacağını bildirdi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 19 May 2018 12:33

EN GÜZEL İNSAN