RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ENGİN TİTİZ KONSERİ İLE SONA ERDİ

DSC 0145Seydişehir Belediyesi'nin düzenlediği ramazan ayı etkinlikleri İlahi sanatçısı Engin Titiz  konseri ile sona erdi.

Ramazan ayı boyunca  Seydişehir Belediyesi İlahiler, Türk Tasavvuf Müziği konserleri,  Karagöz ve Hacivat, Tiyatro oyunları, Çocuk oyunları ve yarışma gösterileriyle Seydişehir halkına  Ramazan’ın Maneviyatını yaşattı.

Seydişehir Belediyesi Kent Meydanında düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Son yıllara bakıldığı zaman ülkede çok ciddi karışıklıklar yaşandığını ifade eden Belediye Başkanı  Mehmet Tutal;’’Arzu etmediğimiz hadiseler yaşanmakta ülkemizde.  Orta doğuda İslam coğrafyasında ciddi olaylar olmasına rağmen Ülkemiz  güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Bunu arzu etmeyen,  istemeyen, çekemeyen güçlerde var. Başımıza çeşitli müsibetler , çeşitli belalar sarmaya çalışıyorlar. Yaşadığımız hadiseler ve terör örgütlerinin başımıza getirmiş olduğu olaylar var. Biz güçlenme yoluna devam ettiğimiz sürece bu tür hadiselerle karşılaşacağız. Tabi şehitlerde veriyoruz. Biz şehitlerimize Allah’tan rahmet , gazilerimize acil şifalar diliyoruz.’’dedi.

Bu olaylar karşısında hiçbir siyasi ayrıma girmeden , hiçbir ırk ayrımına  girmeden daha çok kenetlenmemiz gerektiğini belirten Başkan Tutal,’’  bir zaman dilimi içerisindeyiz. Hangi siyasi parti olursa olsun, bu ülkeye çalışıp bu ülkeyi güçlendirmiş olsa onun başına da aynı şeyler  getirilirdi. Onun için bizim birlik , beraberlik, kardeşlik duygularını daha fazla perçinlememiz pekiştirmemiz gerekiyor ki yolumuza devam edebilelim.  Kendi aramızda çekişmeye, kendi aramızda bölünmeye kendi aramızda kavga ve gürültüye girmeyelim.  Bu güne kadar Allah’ın izni ile bu millet bu oyunlara gelmedi. Bundan sonrada gelmeyecek. Buna biz kesinlikle inanıyor ve sizlere bu noktada güveniyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle önümüzdeki girmekte olduğumuz Ramazan Bayramınızı  tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’dedi.

İlahi Sanatçısı Titiz’in konserinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sanatçıya plaket takdim etti.

EN GÜZEL İNSAN